La regidoria de Participació Ciutadana, a càrrec d’en David Marquínez, va convocar una reunió amb totes les associacions i entitats actives del municipi per a tenir un primera presa de contacte amb els seus representants i conèixer quins són els seus principals reptes i necessitats.

La trobada celebrada ahir al vespre a la sala de plens de  l’Ajuntament va comptar amb l’assistència de 38 representants d’entitats i associacions veïnals, culturals, esportives, de comerciants, de gent gran o de defensa dels animals de Cunit.

Un dels temes que es van tractar va ser el paper de la regidoria en la necessitat de coordinació i seguiment de les sol·licituds i propostes presentades per les entitats.

Un altre punt que es va debatre, respecte  al  suport de l’Ajuntament per al seu desenvolupament,  va ser el de fer visible  què fan les entitats, quin projecte duen a  terme i  quines activitats  per a facilitar a tothom la participació en aquestes.

També es va tractar sobre la organització d’activitats per part de les entitats tant als equipaments comunitaris del municipi com a la via pública i es va acordar la presentació d’un calendari anual que permeti una coordinació de recursos amb l’Ajuntament, la col·laboració entre entitats, i  evitar que coincideixin o se solapin activitats.

En la reunió, també es va voler  recordar la necessitat d’actualització de les dades en el Registre Municipal d’Associacions de Cunit, amb l’objectiu de millorar la comunicació entre l’Ajuntament i  les entitats, afavorir la seva participació o poder proporcionar el contacte a terceres persones interessades.

La trobada va finalitzar amb la presentació de la formació per a entitats programada per aquest trimestre.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email