L’Ajuntament de Cunit ha posat en marxa el Projecte de Dones Referents Comunitàries, i ho fa a través del des del Servei de Mediació i Convivència municipal. La iniciativa és totalment innovadora i està orientada a l’empoderament d’un grup de dones amb trajectòria migratòria, i compta amb la col·laboració del centres educatius.

El projecte de Dones Referents Comunitàries també és un projecte flexible, en el qual els centres educatius són una peça clau en les dinàmiques d’inclusió social, tant pels fills i filles escolaritzades com per les famílies: El nucli familiar entès com a espai natural de relació i socialització, que afavoreix la formació de comunitat, en un moment on existeixen importants col·lectius en risc d’exclusió social.

L’objectiu  principal del projecte és facilitar processos d’intervenció comunitària amb altres dones, famílies i diversos agents i professionals del municipi, per promoure processos orientats a reforçar la convivència i la cohesió social.

El projecte es desenvolupa en varies fases, la primera que s’han iniciat el divendres 22 de gener de 2021 és la formativa, per tal de dotar les dones participants d’eines necessàries per tenir una base per impulsar iniciatives i projectes socials.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email