L’ajuntament de Cunit, des de la Regidoria de Ciutadania i Convivència, ha creat el Manifest pel Civisme i la Convivència de Cunit. Es tracta d’una declaració a la qual s’hi pot adherir qualsevol persona que resideixi al municipi, ja sigui resident habitual o de segona residència.

El document posa en relleu que Cunit ha de ser cada dia més una comunitat de persones on tothom pugui participar en la construcció d’un municipi divers, cohesionat i humà, sense exclusions de cap mena. Els infants i joves, per ser persones que s’estan formant, constitueixen un col·lectiu especialment sensible en la conscienciació de valors, sentiments i actituds cíviques. Les famílies i les escoles són l’escenari bàsic per educar-los en civisme.

Així mateix, la gent gran, com a col·lectiu amb gran experiència acumulada i clar tarannà de col·laboració, pot contribuir de forma decidida a la promoció dels valors cívics, solidaris i de tolerància.

El Manifest estarà a disposició de la ciutadania per a signar la seva adhesió en diferents equipaments municipals segons el calendari següent:

OAC: febrer

Policia Local: març

Biblioteca: abril

Escola de Formació: maig

Juny: CEM ELS Joncs

Juliol i Agost; Turisme

Setembre: Cal Cego

Octubre: Casal

Novembre: Gent Gran

Desembre: Espai Jove

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email