L’Ajuntament de Cunit s’ha compromès amb la transició cap a una localitat més sostenible mitjançant la seva recent decisió d’adquirir vehicles elèctrics per als seus serveis de manteniment de la via pública. Aquesta mesura s’emmarca dins dels esforços de l’ajuntament per reduir l’impacte ambiental i fomentar la mobilitat sostenible.

Els nous vehicles elèctrics, incloent vehicles de neteja i vehicles utilitaris, substituiran gradualment els vehicles de combustió actuals utilitzats pels serveis de manteniment de la via pública. Aquesta transició té com a objectiu no només reduir les emissions contaminants, sinó també disminuir la contaminació acústica i millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

L’alcaldessa Dolors Carreras i el regidor de Medi Ambient José Manuel Cabada, han fet una visita a l’arribada dels nous vehicles, que, previsiblement, entraran al funcionament al mes de setembre. Segons l’alcaldessa “L’adquisició de vehicles elèctrics és un pas essencial cap a la nostra visió d’un Cunit més verd i amigable amb el medi ambient. Estem compromesos a liderar el canvi cap a pràctiques més sostenibles i a demostrar el nostre compromís amb les generacions futures.”

El regidor Cabada apunta també que “Els vehicles elèctrics no només redueixen les emissions de gasos d’efecte hivernacle i la contaminació atmosfèrica, sinó que també ofereixen una alternativa més econòmica a llarg termini, ja que els costos de manteniment solen ser més baixos en comparació amb els vehicles de combustió”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email