La regidoria de Tecnologia, Informació i Transparència gràcies a l’obtenció d’una subvenció dels Fons Next-Generation, via Diputació de Tarragona, ha pogut equipar amb diferent material informàtic nou sis edificis municipals. Tots aquests equips són íntegrament per a ús del ciutadà.

Més concretament, aquesta subvenció consisteix en:

1.- Quatre «Punts d’accés Digitals» per l’accés ciutadà. Cada punt d’accés consta d’un ordinador HP amb accés a Internet, Llibreoffice, Microsoft Office Pro 2121 i un escàner de sobretaula Epson per si necessita escanejar i enviar algun document.

Aquests quatre punts d’accés digital els podeu trobar a: Biblioteca Marta Mata, Centre Cívic Cal Cego, Espai Jove i Casal Municipal de la Gent Gran.

2.- Sala de capacitació. El material subministrat per aquesta sala consisteix en un ordinador HP, pantalla de 65 polsades i un sistema de Videoconferència Logitech. Aquesta sala de capacitació s’ha muntat a una de les aules del Centre de Formació d’adults Dolors Paul.

3.- Pantalla interactiva (tàctil) per a la consulta del Taulell d’anuncis municipals. Aquesta pantalla la podeu trobar a la sala de plens de l’Ajuntament.

Tots aquests equips estan a disposició de la ciutadania en els horaris de cada oficina.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email