Cunit agraeix l’alta participació i implicació de diferents col·lectius a la Cavalcada de Reis, que es va poder celebrar amb tota normalitat sense patir els efectes de la pluja que sí va estar present a altres indrets.

Montse Cámara, regidora de Cultura, vol expressar “l’agraïment a tots els ciutadans i ciutadanes que van fer possible una Cavalcada de Reis emocionant per petits i grans. La gran resposta per part de les AFAs de les tres escoles i de l’Institut  va sumar en il·lusió i va contribuir a crear un ambient més festiu”.

Els regidors i regidores de la Corporació van rebre als SSMM Els reis d’Orient a la Sala de Sessions de l’Ajuntament i ja al balcó l’alcadessa Dolors Carreras els va fer el lliurament de la clau màgica.

Els carrers més cèntrics del municipi es van omplir de somriures, alegria i l’esperit nadalenc, en una Cavalcada a la qual també hi van estar presents el cos dels voluntaris de Protecció Civil, Policia Local, la Brigada Municipal i les empreses externes Prezero i Sece.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email