L’Ajuntament de Cunit vol reconèixer la importància que tenen les entitats i clubs esportius com agents de promoció esportiva en el temps d’oci i lleure al municipi en els temps actuals i estar al costat d’aquestes entitats perquè existeixi una oferta esportiva continuada. Després dels fons d’ajudes a les famílies i als empresaris i comerciants, ara s’aproven les bases de suport a la xarxsa esportiva local.

Les subvencions són un procediment de col•laboració entre l’Ajuntament i les entitats esportives per promocionar una pràctica esportiva que inclogui elements d’educació i formació, hàbits saludables i valors intrínsecs a la pròpia pràctica, establint les bases per realitzar projectes d’utilitat pública o interès social, és per això que en aquests moments són més necessàries que mai per poder conservar en les millors condicions possibles el teixit social.

Les subvencions es diferenciaran en tres mòduls:
A. Mòdul “Programes Esport Base”
B. Mòdul “Participació en Activitats Esportives de Competició”
C. Mòdul “Organització d’Activitats Esportives Extraordinàries”

Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats del municipi que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció.

L’aprovació d’avui al Ple és inicial, caldrà que passi el període d’informació pública de 20 dies i resoldre les al·legacions pertinents perquè estiguin aprovades definitivament.

Votació: PSC a favor     Impulsem Cunit  a favor            ERC  a favor                     Ciutadans   a favor                    En comú Podem a favor

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email