Coincidint amb l’inici de la declaració de l’estat d’alarma i el confinament domiciliari, l’equip de govern va fer una crida a la ciutadania perquè es fés un ús racional del servei de recollida de residus i de la recollida a domicili de poda i voluminosos. 10 dies després, s’ha fet una valoració del servei i s’ha comprovat que la ciutadania ha respost.

José Manuel Cabada, regidor de Medi Ambient, explica que “gràcies a tota la ciutadania per seguir les recomanacions que vam fer. La inèrcia dels primers dies de confinament, ens va portar a tenir abocaments a la via pública que ni ara ni en cap moment hauríem de veure. En el segon tram de setmana hem pogut recollir totes les illes dos cops, això vol dir que de residus n’hi havia menys”.

Recordem que l’Ajuntament va decidir mantenir les tapes dels contenidors grisos obertes mentre duri l’estat d’alarma. A més, en els darrers dies s’està efectuant una desinfecció amb l’hipoclorit de sodi (NaClO), concentració 0,5g/l, tant als contenidors com a les zones on es troben.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email