Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

La primavera ha arribat carregada d’actes a la Llar d’Infants El Trenet.

El passat dia 5 la Llar d’Infants va acollir el 1r seminari itinerant del Moviment de Renovació Pedagògica del Baix Penedès i el Garraf, on una cinquantena de professionals de l’educació van assistir-hi interessats per conèixer el procés de canvi del Trenet. On es va explicar l’evolució del centre en els darrers cursos.

Dissabte dia 7 va tenir lloc la 2ª Bricofesta del Trenet, una jornada lúdico-festiva on el personal del centre junt amb les famílies van dur a terme un seguit de tasques per millorar l’oferta pedagògica. Un cop més, la Bricofesta ha estat tot un èxit, tant per l’assistència de participants com per la quantitat de tasques realitzades (construcció de balances, de panells interactius, amagatalls, plantada de l’hort…)

Dimarts dia 10 es va organitzar la 4ª xerrada per les famílies dels alumnes de P2 on estaven convidades les 3 escoles de Cunit per explicar els seus projectes educatius i així facilitar a les famílies la tria d’escola en les properes preinscripcions per al segon cicle d’educació infantil.

Les properes setmanes es duran a terme diferents jornades de participació amb l’objectiu de consolidar el Trenet com a centre obert al seu entorn.

D’una banda estan programats uns tallers de participació familiar i d’una altra, uns tallers compartits amb l’escola Pompeu Fabra.

Per finalitzar amb les activitats extraordinàries del més d’abril, el dia 26 tindran lloc la jornada de portes obertes prèvia a les preinscripcions per al primer cicle d’educació infantil ( del 7 a l’11 de maig). I la 16ª exposició d’art de Sant Jordi del Trenet, enguany dedicada a l’obra de la poetessa Joana Raspall.

D’aquesta manera acaba el mes d’abril per donar pas al maig on l’equip educatiu rebrà una formació d’espais exteriors per seguir treballant en la transformació de pati a jardí iniciada el curs passat.

 

 

Galeria d'imatges