Enguany, tota l’atenció a les persones usuàries es faran al mòdul situat al Passeig Marítim/carrer de l’Estació, obert a partir de l’1 de març.

El proper divendres 29 de març, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, tornarà a funcionar el servei d’estacionament regulat (Zona Taronja). Aquest servei, com l’any passat, estarà en funcionament els dies de Setmana Santa, caps de setmana fins el 15 de juny i de manera diària des del 16 de juny i fins el 15 de setembre.

Enguany no hi haurà cap variació en les tarifes, si bé es vol millorar altres aspectes del servei amb l’objectiu d’equiparar el tractament de les segones residències a l’àmbit de la Zona Taronja amb els residents empadronats al municipi.

Igualment, amb la voluntat de simplificar i millorar el tractament dels usuaris, la gestió integra del servei anirà a càrrec de l’empresa concessionària del mateix, i es durà a terme al mòdul ubicat a la platja (carrer de l’Estació amb Passeig Marítim), a partir del dia 1 de març. D’aquesta manera en un únic espai es farà l’atenció als usuaris per tal de resoldre totes les qüestions.

L’horari d’atenció presencial al mòdul serà el següent:

De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h.

Dissabte i diumenge: de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h.

A banda de l’atenció presencial al mòdul, podeu posar-vos en contacte amb l’empresa al correu electrònic cunit@eysaservicios.com i  al telèfon 900 920 073.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email