La setena edició de la Xarel·lada de Cunit celebrada el passat 29 de juny va exhaurir, per primera vegada, tots els tiquets que s’havien posat a la venda.

En total, van ser 300 persones que van gaudir del tast de gastronomia local oferta pels restauradors (L’Arrosseria, Ronsito, Hotel Restaurante Adia y Bar Travesas – Casa Carmiña), del xarel·lo dels cellers (Castellroig, Esteve i Gibert, Costador Terroirs Mediterranis, Finca Viladellops, Heredat Montrubi, Jané Ventura, Finca Mas Perdut, Loxarel, Mas Candí I Vinyes 7 pams) i també dels postres ofert per la Pastisseria Casas del municipi.

A banda, els cellers van reposar vi a 80 persones, la pastisseria 30 postres més i els restaurants 100 tapes.

El grup ‘Els bocamolls’ van posar el punt i final a la festa del xarel·lo amb un concert fins a mitjanit.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, ha volgut felicitar i agraïr a tots els restauradors locals i cellers participants “la seva aposta per oferir un espai on es promocionen els productes del Penedès Marítim a tocar del mar, en un escenari tan privilegiat com és el que tenim a Cunit”.

Galeria d'imatges