El professor de Pràcticum de la Universitat Rovira i Virgili, el senyor Pere Boluda, ha fet arribar una felicitació a tot l’equip educatiu de la Llar d’Infants El Trenet per la tasca pedagògica que està duent a terme. Pere Boluda és doctor en pedagogia, llicenciat en pedagogia, mestre  i expert en tecnologia educativa i Knowledge Building.

El professor de la Universitat Rovira i Virgili, després de la visita que va efectuar al centre el passat dia 21 de novembre, per tal d’avaluar una de les seve alumnes en pràctiques, va adreçar un escrit a l’alcaldessa i a la Regidora d’Educació felicitant l’equip educatiu de la Llar d’Infants El Trenet per la tasca pedagògica implantada al centre  i destacant que aquesta línia de treball segueix,  segons les seves paraules, un mètode modern, actual i respectuós amb els diferents ritmes d’aprenentatge dels infants i on s’introdueixen propostes educatives basades en el joc que presenten una direccionalitat clara que ajuda en el procés educatiu i maduratiu dels infants.

El professor defensa, en el seu escrit, que el model establert a la Llar d’Infants El Trenet potencia el desenvolupament del pensament dels infants i la creativitat per davant de models educatius tradicionals. I afegeix que el mètode que s’ha implantat al centre permet flexibilitzar el context d’aprenentatge, proporciona estratègies per minimitzar barreres, garanteix aprenentatges significatius, la convivència, el benestar i el compromís de tota la comunitat educativa de la Llar d’Infants El Trenet.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cunit mostra la seva satisfacció per comptar amb aquest valuós reconeixement.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email