L’ajuntament de Cunit ha presentat la candidatura de la recent creada Unitat de Policia Verda als Premis Alfons Ortuño, de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, qui els va crear l’any 2012 amb l’objectiu de reconèixer actuacions innovadores i les bones pràctiques en gestió pública que duen a terme les administracions públiques catalanes.

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil ha presentat aquesta candidatura, tal i com explica el Sergent cap operatiu del cos, Sergi Esteban “considerem que la nova Policia Verda de Cunit és una bona candidata a aquests Premis perquè s’organitza i funciona en base a la transversalitat administrativa, a una gestió àgil i transparent de la informació. També és un servei que implica a la ciutadania, amb qui establim diferents canals de comunicació, i al qual s’hi dediquen agents amb formació especialitzada”.

Per la seva banda, Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, apunta que “Actualment, la Policia Local de Cunit ha reforçat la seva Unitat de Drons adquirint nous dos equips que contribuirà a donar un nou gir al servei de la policia verda, optimitzat i sumant recursos relacionats amb les noves tecnologies al servei del medi ambient i dels ciutadans”.

Per tot plegat, i perquè es tracta d’un servei que contribueix a la optimització dels recursos municipals, a la racionalització de la despesa, i que ofereix impactes positius tant per l’ajuntament de Cunit com per la ciutadania, la regidoria va considerar oportuna aquesta candidatura, que es resoldrà al mes de juny o juliol d’enguany.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email