El tancament de la tercera experiència de Xecs descompte desplegada a Cunit, amb l’objectiu de promoure el consum entre les botigues adherides al programa, ha donat com a resultat un volum de facturació total de més de 149.000,00 euros entre els establiments adherits.

L’Ajuntament de Cunit va destinar 44.000 euros, convertits en 4.400 xecs descompte de 10 euros, per fer-ne ús entre els 24 establiments que, voluntàriament, es van adherir. La facturació exacta dels establiments comercials participants en el mes de campanya ha estat de 149.904,33 euros.

La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque mostra la seva satisfacció pels resultats aconseguits: “en primer lloc, vull agrair la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona en el desenvolupament de la campanya Comprem a Cunit. És la tercera edició que posem en marxa i estic profundament satisfeta dels resultats obtinguts. Alguns establiments adherits amb els quals he pogut parlar han manifestat estar molt contents amb el volum de facturació aconseguit durant la campanya”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email