Avui s’ha reunit de nou la Taula de Mobilitat del Penedès Marítim, com a espai de trobada entre el departament de Territori i Sostenibilitat i les institucions locals de la Vegueria Penedès.

En el transcurs de la trobada, s’ha tractat un seguit de millores en el transport públic entre municipis i els hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, una de les peticions que més reclama la ciutadania de les localitats de tots dos territoris. De la mateixa manera, que una altra petició molt demandada és la de la implementació del servei express bus Calafell-Cunit-(directe) a Barcelona.

Jaume Casañas, alcalde de Cunit, ha explicat que “continuem fent passos endavant per tal de donar resposta a les necessitats de la nostra població. No ens podem quedar enrere, calen millores en les connexions amb els hospitals del Consorci i també cal que la Generalitat posi fil a l’agulla en un nou bus que vagi directe a Barcelona. Vull agrair al departament que escolti i reculli les demandes del nostre poble”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email