Un dels acords de la primera Taula de Mobilitat del Penedès celebrada ahir dimecres 3 de febrer, va ser el nou model de bonificacions dels peatges de l’autopista c32 que podria començar a aplicar-se a partir de l’1 de setembre.

70% descompte tram El Vendrell-Sitges, 40% descompte peatge Vallcarca des de primer viatge.

El nou sistema acordat consistirà en l’aplicació de descomptes ( amb VIA-T i l’APP AWAI) en la tarifa del peatge a partir del primer viatge, en el cas de desplaçaments d’anada i tornada en un mateix dia natural i en el mateix origen i destí. La bonificació acordada és de fins al 40% en el tram entre Castelldefels – Sitges i de fins al 70% en el Sitges – El Vendrell i s’aplica a vehicles lleugers (categoria tarifària II), de dilluns a divendres no festius, mitjançant pagament dinàmic i subscripció prèvia de la persona usuària. S’exclouen d’aquestes noves bonificacions els moviments amb origen o destí l’AP-7 Sud, atès es són moviments de llarg recorregut o que tenen un origen o destí fora de l’àmbit de l’autopista C-32.

Aquests nous descomptes, que substitueixen les actuals bonificacions d’homogeneïtzació tarifària i de recurrència, es complementen amb les bonificacions existents per a vehicles ecològics, vehicles d’alta ocupació i els descomptes pel tancat virtual del tram Sitges – El Vendrell, amb un màxim de descompte acumulat del 75% respecte del preu del peatge base.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Skip to content