Un dels acords de la primera Taula de Mobilitat del Penedès celebrada ahir dimecres 3 de febrer, va ser el nou model de bonificacions dels peatges de l’autopista c32 que podria començar a aplicar-se a partir de l’1 de setembre.

70% descompte tram El Vendrell-Sitges, 40% descompte peatge Vallcarca des de primer viatge.

El nou sistema acordat consistirà en l’aplicació de descomptes ( amb VIA-T i l’APP AWAI) en la tarifa del peatge a partir del primer viatge, en el cas de desplaçaments d’anada i tornada en un mateix dia natural i en el mateix origen i destí. La bonificació acordada és de fins al 40% en el tram entre Castelldefels – Sitges i de fins al 70% en el Sitges – El Vendrell i s’aplica a vehicles lleugers (categoria tarifària II), de dilluns a divendres no festius, mitjançant pagament dinàmic i subscripció prèvia de la persona usuària. S’exclouen d’aquestes noves bonificacions els moviments amb origen o destí l’AP-7 Sud, atès es són moviments de llarg recorregut o que tenen un origen o destí fora de l’àmbit de l’autopista C-32.

Aquests nous descomptes, que substitueixen les actuals bonificacions d’homogeneïtzació tarifària i de recurrència, es complementen amb les bonificacions existents per a vehicles ecològics, vehicles d’alta ocupació i els descomptes pel tancat virtual del tram Sitges – El Vendrell, amb un màxim de descompte acumulat del 75% respecte del preu del peatge base.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email
Skip to content