L’Ajuntament de Cunit té el plaer d’anunciar que la seva Seu Electrònica ha estat objecte d’importants millores per tal de proporcionar una experiència més accessible i còmoda per als seus usuaris. Amb aquesta renovació, els ciutadans de Cunit podran realitzar tràmits administratius de manera més àgil i eficient des dels seus telèfons mòbils i altres dispositius.

Una de les principals novetats és la millora de l’accessibilitat des dels telèfons mòbils, facilitant als usuaris la gestió dels seus tràmits des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. A més, s’ha afegit la funcionalitat de deixar tràmits a mig fer com a esborranys, permetent als ciutadans guardar el progrés dels seus tràmits i completar-los més endavant.

A través de la Seu Electrònica, els ciutadans de Cunit poden realitzar una àmplia gamma de tràmits, com ara la sol·licitud de volants i certificats d’empadronament i altres gestions administratives, sense necessitat de desplaçar-se físicament a les oficines municipals.

Per accedir a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cunit i gaudir d’aquestes noves funcionalitats, podeu visitar el següent enllaç: https://cunit.eadministracio.cat/.

El Regidor de Noves Tecnologies, David Marquínez, ha manifestat: “Estem molt satisfets de les millores realitzades a la nostra Seu Electrònica, les quals tenen com a objectiu principal facilitar la vida dels nostres ciutadans. Amb aquestes noves funcionalitats, volem oferir un servei molt més accessible i eficient, adaptat als últims canvis tecnològics i a les necessitats dels nostres ciutadans.”

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email