• Els tres projectes són la regulació d’un Consell Municipal de Joves,  un Consell Municipal de la Infància i els Patis oberts   

La Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Cunit posa en marxa uns nous serveis amb l’objectiu de millorar l’acció municipal i establir les bases per aconseguir un Cunit on els infants i joves tinguin protagonisme.

Els tres nous projectes socioeducatius són la regulació d’un Consell Municipal de Joves, un Consell Municipal de la Infància i els Patis Oberts.

El Consell Municipal de Joves i el Consell Municipal de la Infància han de permetre fer efectiu l’exercici del dret dels infants i de les persones joves a ser escoltades i a ser tingudes en compte en tots aquells assumptes que els interessen i afecten. Per una banda.

La creació del Reglament del Consell Municipal de Joves, ajudarà a la regulació de la participació dels joves en edats compreses entre els 15 i els 25 anys i el Consell Municipal de la Infància ajudarà a la regulació de la participació dels nens i nenes en edats compreses entre els 9 i els 14 anys, ambdós tots fomentant la visualització d’aquest col·lectiu en la presa de decisions.

Pel que fa als Patis Oberts també es vol crear unes bases de funcionament per tal que aquests, esdevinguin un espai comunitari de convivència i civisme.

Fins el 3 d’octubre, la ciutadania, associacions i organitzacions poden fer arribar les seves opinions i aportacions sobre els aspectes i qüestions plantejades en els respectius documents de memòria.

Els formularis per fer les aportacions a cadascun dels projectes normatius així com la informació i documentació relacionada amb aquestes tres consultes està disponible al següent enllaç del portal web de l’Ajuntament de Cunit:

https://www.cunit.cat/informacio-i-serveis/participacio-ciutadana/participacio-en-processos-normatius/consulta-publica-previa/

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email