• El passat dia 31 d’octubre es va incorporar per tal de donar a solucionar a les demandes de la regidoria

El passat dia 31 d’octubre, la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Cunit i a través del Fons Social Europeu amb la Iniciatvia d’Ocupació Juvenil, va incorporar una tècnica en integració social. La regidoria de joventut tenia detectades una sèrie de demandes a través de la Taula de prevenció i convivència, respecte al suport a la tasca educativa dels centres escolars i institu, així com per altres projectes socioeducatius que la regidoria està implementant com són els joves a peu de carrer, l’obertura d’espais joves o els patis oberts, entre d’altres.

La TIS o tècnica en integració social durant sis mesos que és el que dura el seu període de pràctiques, portarà el disseny del projecte socioeducatiu dels patis oberts, conjuntament amb la Regidoria d’Esports i joventut i donarà suport principalment a l’institut i al Pompeu fabra (donat per la diversitat i complexitats dels 2).

El disseny de les politiques de joventut que estan implantant-se parteix d’aquesta metodologia transversal on els projectes se sumen i es connecten relacionant-se a través de les sinergies de diversos professionals i implementant els objectius i els recursos disponibles.

Així la TIS se suma als educadors, al personal de la regidoria i als components de la taula de prevenció i convivència per sumar esforços en la configuració d’un Cunit millor, d’un Cunit més social, més inclusiu i amb major enfocament cap als infants i joves.

En paraules del regidor de joventut, Ivan Faccia “estic molt satisfet ja que, encara que sigui durant sis mesos només, la tècnica podrà ajudar i fer projectes per tal de tenir un Cunit més inclusiu en el que lluitem pel futur dels nostres infants i joves”.

MemoriaTecnica_Reg_Joventut i Esports-3

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email