Les instal·lacions esportives del municipi, CEM Els Joncs, la nova Pista Coberta, el ZEM Futbol i les ZEM Tennis, les zones de Petanca, la zona de Vòlei Platja o el mateix Pavelló municipal ja acullen pràctica esportiva de clubs i associacions del municipi.

Aquest mes de juliol es realitzaran diferents activitats com el Campus de les Seleccions Catalanes de basquetbol en categoria infantil del 4 a l’11 de juliol al Pavelló El JoncsEl CE Budokan Kasa, el Club esportiu MyJu Cunit o l’Artistic Skating Cunit realitzarà els seus entrenaments en la nova pista coberta

El CF Cunit està realitzant trobades per grups d’edat al camp de futbol municipal per tal de realitzar un retrobament dels esportistes i informar sobre la nova temporada.

L’AB Cunit realitzarà el dimarts 14 i dijous 16 al pavelló municipal també unes trobades per grup d’edat amb els seus esportistes per tal de poder acomiadar la temporada i oferir informació per la temporada vinent 20-21.

Per la seva banda, el CV Cunit està realitzant entrenaments de Vòlei Platja a les pistes de l’espigó 2 i el Club futbol sala realitzarà aviat alguna trobada/entrenament.

D’aquesta forma i progressivament anem assumint la Nova Normalitat, sempre tenint en compte les condicions d’higiene i salut i els protocols de seguretat preceptius per la pràctica esportiva. A les instal·lacions es realitzen diverses desinfeccions al dia i sempre que es produeix un canvi de grup de treball. Per tant, l’Ajuntament i entitats esportives estem treballant perquè la pràctica esportiva es realitzi amb totes les garanties de seguretat i adaptant-se a la nova normalitat marcada per la COVID-19.

Amb tots els clubs i entitats també s’està començant a treballar per tal d’establir les condicions i els aspectes a tenir en compte per la temporada que ve 20-21 que començarà al setembre, sent conscients que segurament, les condicions no podran ser les mateixes que en les passades temporades i hem de tenir molt en compte protocols, higiene i seguretat dels esportistes.

Aprofitem també donada l’actual situació de rebrots, per demanar a tots els esportistes i ciutadania en general que compleixin els requeriments de distància social, ús de la mascareta i higiene de mans. Si tots actuem en conseqüència, la tornada a la pràctica esportiva regular pot estar més propera i més normalitzada.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email