La Policia Local ha iniciat una campanya de seguiment i control sobre l’ús obligatori de les mascaretes dins dels establiments comercials. S’afegeix a les accions que ja es venen portant a terme a la via pública.

El cos policial ha sancionat a 15 persones que, a més, han estat reincidents en no portar la mascareta. Tanmateix, s’està realitzant una tasca informativa sobre l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic, així com de la importància del rentat de mans amb sabó de forma freqüent.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil incideix en que “no ens cansarem de dir que el virus no ha marxat. Que totes les mesures de prevenció i d’higiene són necessàries per tal d’evitar la seva propagació. Estem aprenent a viure amb la mascareta, amb el gel, fer-ne bon ús és imprescindible per contenir la Covid19“.

En els darrers dies, la Policia Local també està visitant els establiments de restauració del municipi per tal de fer el seguiment de la ocupació de les terrasses així com de la distància de seguretat. Fins al dia d’avui ja han visitat una tercera part de bars i restaurants de Cunit.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email