La Policia Local de Cunit està portant a terme un nou cicle de xerrades per a explicar al col·lectiu jove la nova ordenança municipal de Vehicles de Mobilitat Personal.

En els darrers dies, s’han fet xerrades a l’Escola de Formació Dolors Paul de Cunit adreçades a 65 alumnes.

Aquestes xerrades formen part del mateix programa informatiu després que a finals del curs passat es fessin als alumnes de sisè curs de Primària a les escoles i també a l’alumnat de l’Institut Ernest Lluch

L’ajuntament de Cunit va incorporar a finals d’any, la regulació d’aquest tipus de vehicles per vies urbanes  i els aspectes relacionats a l’Ordenança 1.07 de Circulació de Vianants i de vehicles.

I és el cos de la Policia Local l’encarregat d’oferir aquests xerrades i de rebre les preguntes i inquietuds dels joves.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “els joves són el principal col·lectiu usuari sobretot de patinets, la nostra tasca és fomentar el coneixement de la nova normativa i també de com és cada vehicle i com ha de ser el seu ús”.

L’objectiu de la regulació és fer compatible la distribució equitativa de l’espai públic disponible entre totes les persones usuàries, amb la necessària fluïdesa del trànsit d’aquests elements de mobilitat amb l’ús de vianants i de la resta de vehicles motoritzats dels carrers i espais públics.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email