Aquesta setmana, s’ha iniciat a la Comissaria de la policia local de Cunit la primera edició del curs de primer intervenent i assistència sanitària en situació d’estrès amb una duració de 24 hores lectives.

A les dues edicions planificades en la formació policial d’aquest 2022 assistiran un total de 48 policies de 14 cossos policials de Catalunya. La formació està impartida per personal militar del Regiment Barcelona 63, en col·laboració amb la unitat de formació de la Policia Local de Cunit. El curs que és voluntari, ha tingut una gran acollida dins  del nostre cos policial on 12 agents el realitzaran.

En paraules del Sergent cap operatiu de la Policia Local, Sergi Esteban: “hem volgut realitzar aquest curs atenent a les demandes formatives de membres de la nostra policia, aquesta formació la considerem essencial per atendre situacions greus d’emergència sanitària fins que arribin els serveis medicalitzats”.

Xavi Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, afirma que “continuem apostant per la formació i la especialització de la nostra Policia en diferents àmbits com el trànsit, la seguretat ciutadana, la proximitat, la policia administrativa i medi ambiental”.

Aquesta formació complementa la formació del desfibril·lador extern automàtic, essent aquesta obligatòria per la totalitat del cos policial.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email