La Policia Local de Cunit inicia una campanya destinada a detectar documentació falsa posant el focus en l’ús fraudulent de targetes de mobilitat reduïda.

Aquesta iniciativa és fruit de la recent formació impartida als agents, amb l’objectiu de proporcionar-los les eines i el coneixement necessari per identificar de forma més precisa aquelles persones que puguin estar fent un mal ús d’aquestes targetes tan essencials per a persones amb mobilitat reduïda.

La formació impartida als i les agents també ha ofert eines i informació sobre com localitzar documents identificatius falsos, entre d’altres.

La campanya, que durarà diversos mesos, es realitzarà per part de la Policia Local a través de controls periòdics en diversos punts de Cunit, incloses les zones d’estacionament reservades.

L’Ajuntament vol recordar a tots els ciutadans la importància d’utilitzar aquest tipus de targetes de forma ètica i responsable. Aquest recurs ha estat creat per millorar la qualitat de vida i l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

Ja s’han obert diligències penals contra una persona que feia servir una targeta que, s’havia alterat il·legítimament, fet que suposa una falsedat documental.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email