A principis del mes de febrer es va posar en marxa la nova Unitat de Patrulla Verda de la Policia Local de Cunit. En el primer mes, s’hi han dedicat 12 efectius del cos policial a donar compliment a l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència.

El resultat ha estat l’aixecament d’un total de 29 actes d’actuacions que han incomplert l’Ordenança en els àmbits de la gestió dels residus (més de la meitat en abocaments a la via pública de voluminosos, de runa i de restes vegetals), també pel deslluïment i desperfectes del mobiliari urbà i per no recollir les defecacions dels animals de companyia.

El fet que la prestació d’aquest servei es realitzi de paisà i especialment en espais públics facilita la detecció d’altres infraccions administratives com el consum i tinença de substàncies estupefaents, en aquest cas s’han denunciat a 5 persones.

La valoració per part de la regidoria de Seguretat Ciutadana és molt satisfactòria. El regidor Xavier Lorenzo, ha explicat que “hem començat complint amb els objectius que ens havíem marcat. Però només és l’inici, cal fer un esforç entre tots i totes perquè Cunit sigui el municipi amable i acollidor que volem, i també és molt important la col·laboració ciutadana”.

La Policia Verda compta amb una adreça de correu electrònic policiaverda@cunit.cat on la ciutadania pot escriure i informar de qualsevol acció que hagi observat en relació al compliment d’aquesta ordenança.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email