Des del 15 de maig, la línia que uneix Cunit amb Sant Pere de Ribes s’ha perllongat fins al Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l’Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès, de manera que s’enllaça amb l’Hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú i l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes

El Departament de Territori ha ampliat el recorregut de la línia d’autobús L1654 fins a Vilafranca del Penedès amb 4 noves parades que permetran la connexió amb el Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l’Hospital Comarcal. El servei uneix actualment Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes. Amb el perllongament, l’autobús seguirà el trajecte i s’aturarà al Carrer Carç de Sant Pere de Ribes i a l’Avinguda Garraf, el Carrer Santa Clara i l’Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès.

Aquesta ha estat, des de fa mesos i juntament amb el Bus Express que encara no s’ha materialitzat, una petició de la Taula de Mobilitat del Penedès, l’òrgan encarregat de gestionar i planificar les polítiques de mobilitat al territori, format pel propi Departament de Territori, ajuntaments i consells comarcals, a més d’altres administracions.

La línia, en aquest nou trajecte, mantindrà les 5 expedicions d’anada i tornada actuals, però els horaris es modificaran. Les noves sortides des de Cunit seran a les 7:00 h, 10:00 h. 13:00 h, 16:00 h i 19:00 h; i les sortides des de l’Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès, a l’Hospital Comarcal, seran a les 8:30 h, 11:30 h, 14:30 h, 17:30 h i 20:30 h.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email