Una vegada finalitzada la fase  de presentació de propostes ciutadanes al pressupost participatiu 2021/2022, l’Ajuntament de Cunit ha rebut un total de 78 propostes de millora del poble presentades pels veïns i veïnes i per entitats locals.

En David Marquinez,  regidor de Participació Ciutadana, vol “donar les gràcies a totes les persones i entitats que heu fet propostes per millorar el nostre poble des d’àmbits ben diversos com la  millora mediambiental, els espais de trobada i convivència, les iniciatives culturals, el benestar animal o la millora de l’espai públic, entre d’altres“.     

Una vegada acabada aquesta fase, a partir d’avui i fins el 3 de setembre tindrà lloc la validació de les propostes presentades.  Aquesta tasca anirà a càrrec de la Comissió tècnica municipal constituïda amb aquest objectiu.  Per això, comprovarà que les propostes presentades compleixen les condicions i els requisits establerts a les Bases reguladores d’aquest procés participatiu, les agruparà per àmbits temàtics i avaluarà la seva viabilitat tècnica, econòmica i jurídica.

En aquest període, la comissió tècnica contactarà amb els proposants que sigui necessari  per aclarir dubtes del contingut, complementar la informació aportada inicialment, o agrupar aquelles propostes que siguin idèntiques o similars.

Els resultats de l’avaluació tècnica es presentaran i validaran definitivament a la Comissió de Pressupostos participatius, abans de continuar amb les següents fases del procés previstes per setembre/octubre i consistents en la presentació pública de les propostes validades i el període de votació popular.

Podeu consultar les propostes presentades i tota la informació sobre el procés en aquest enllaç

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email