La Secretaria de Telecomunicacions i Tarnsformació Digital de la Generalitat de Catalunya informa dels canvis en les emissions dels programes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a partir del 16 de gener, tots en format HD.

Actualment, ja està emetent TV3 en alta definició a part d’en definició estàndard, però a partir de la segona quinzena de gener se sumaran a l’alta definició tots els programes dels canals temàtics 3/24, Esports3 i SX3/33.

Per poder rebre el senyal en HD caldrà disposar d’un receptor compatible amb HD. Els televisors més nous ja estan preparats per rebre senyals en HD, però els més antics és possible que no puguin descodificar senyals en HD. En aquest cas, caldrà renovar el televisor o connectar-hi un descodificador o sintonitzador de TDT HD entre el cable d’antena i el televisor.

La ciutadania que rep el senyal de TD SAT, també haurà de comprovar que el receptor satèl·lit està preparat per rebre contingut en HD i substituir-lo en cas que no ho estigui.

Tanmateix, informen que aquest canvi ha estat comunicat al col·lectiu d’empreses instal·ladores de telecomunicacions habilitades, per tal que donin suport a la ciutadania. També posen a disposició de la població la bústia ict@gencat.cat davant de dubtes o aclariments que sorgeixin.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email