La tan esperada arribada de SSMM Els Reis de l’Orient serà com sempre el dia 5 de gener per la tarda. L’Ajuntament de Cunit ja ho té preparat tot per rebre aquesta visita tan màgica i especial.

Aquest cop, es tornaran a situar 4 punts de llençament de caramels. Això vol dir que no es llençaran caramels mentre les carrosses estiguin en moviment com a mesura de prevenció. Aquests punts estaran senyalitzats i se situaran a la sortida i arribada a la Pl del Casal, a la Pl Santiago Rusiñol, a la Pl de la Vila i a la cruïlla de la Carrerada Sta Coloma amb Mossèn Cinto Verdaguer.

Es canvia el sentit de la marxa de la Cavalcada

L’hora d’inici del recorregut dels Reis serà a les 18:30h, aquesta vegada canvia el sentit de la marxa i la sortida serà des de la Pl del Casal fins la Pl Santiago Rusiñol. Entraran als carrers més cèntrics del municipi fins a la Carrerada Sta Coloma tal i com es pot veure en el mapa.

Aquest cop, la cavalcada recorrerà tot el carrer Major fins a la Pl de la Vila, on faran parada a l’Ajuntament per ser rebuts pel Consistori i per adreçar-se a totes les famílies des del balcó de l’Ajuntament. Com és costum, SSMM rebran de mans de l’alcaldessa la clau màgica que obre totes les llars de Cunit.

El recorregut continuara fins a l’Av de la Font i tornarà a la Pl del Casal pel carrer Sant Antoni. Un cop aquí, visitaran el Portal i finalment pujaran en ascensor al Teatre Municipal de Cunit on repartiran els regals als infants de les famílies que els han ajudat en aquests dies de tanta feina.

Montse Cámara, regidora de Cultura destaca que “la cavalcada 2024 comptarà amb la participació d’infants de les tres escoles i de l’Institut de Cunit gràcies a la col·laboració activa de les AFAs, a qui vull agraïr la seva implicació per acollir als Reis d’Orient”. La regidora apunta que “gràcies a la col·laboració amb la regidoria d’Educació per la seva ajuda en que la propera cavalcada de Reis llueixi com mai“.

L’ajuntament de Cunit demana que es respectin les mesures de seguretat entorn de les carrosses i les instruccions de la Policia Local i de Protecció Civil en tot moment per garantir que tota la ciutadania i els infants sobretot, gaudeixin d’un moment tan màgic per tothom.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email