El dilluns 6 de juliol, la Biblioteca Municipal Marta Mata obre les seves portes amb restriccions.

Sempre que es compleixin les mesures de protecció establertes, els usuaris podran accedir a la sala de lectura de la Biblioteca i podran consultar i/o endur-se en préstec documents sota petició. També disposaran d’ordinadors amb connexió a internet, servei de reprografia, servei de wifi i del servei de préstec interbibliotecari.

Pel que fa a les restriccions, informem que la sala infantil, així com la sala d’estudi romandran tancades. També és molt important tenir en compte que no es podrà accedir directament al fons documental i per tant no es permetrà tocar els documents si no és sota petició.

Els usuaris hauran de portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic per a accedir a la Biblioteca, així com mantenir les mesures de distanciament i de seguretat exigides en tots els espais públics. És indispensable que en arribar a la Biblioteca els usuaris es dirigeixin al taulell per poder ser informats pel personal.

La Biblioteca obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i també podeu adreçar-vos-hi per telèfon (9777 674 884) o per correu electrònic (biblioteca@cunit.cat), en cas que vulgueu fer alguna reserva o qualsevol altra consulta.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email