El dilluns 6 de juliol, la Biblioteca Municipal Marta Mata obre les seves portes amb restriccions.

Sempre que es compleixin les mesures de protecció establertes, els usuaris podran accedir a la sala de lectura de la Biblioteca i podran consultar i/o endur-se en préstec documents sota petició. També disposaran d’ordinadors amb connexió a internet, servei de reprografia, servei de wifi i del servei de préstec interbibliotecari.

Pel que fa a les restriccions, informem que la sala infantil, així com la sala d’estudi romandran tancades. També és molt important tenir en compte que no es podrà accedir directament al fons documental i per tant no es permetrà tocar els documents si no és sota petició.

Els usuaris hauran de portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic per a accedir a la Biblioteca, així com mantenir les mesures de distanciament i de seguretat exigides en tots els espais públics. És indispensable que en arribar a la Biblioteca els usuaris es dirigeixin al taulell per poder ser informats pel personal.

La Biblioteca obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i també podeu adreçar-vos-hi per telèfon (9777 674 884) o per correu electrònic (biblioteca@cunit.cat), en cas que vulgueu fer alguna reserva o qualsevol altra consulta.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email