El proper dilluns, 14 de setembre, la Biblioteca amplia el seu horari, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19:30 h.

La Biblioteca adapta el seu horari per tal de poder garantir la protecció i salut pública, tot establint mesures higièniques, de neteja i ventilació ,diària de l’espai.

Seguint les mesures de seguretat, per accedir a la Biblioteca, els usuaris hauran de portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, així com mantenir les mesures de distanciament i de seguretat exigides en tots els espais públics.

Sempre que es compleixin les mesures de protecció establertes, els usuaris podran accedir a la sala de lectura de la Biblioteca i podran consultar i/o endur-se documents en préstec. Els documents s’hauran de demanar al personal de la Biblioteca donat que no es pot accedir lliurement al fons. També disposaran d’ordinadors amb connexió a internet, servei de reprografia, servei de wifi i del servei de préstec interbibliotecari.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a la Biblioteca a través del correu electrònic biblioteca@cunit.cat o trucant al telèfon 977 67 48 84.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email