Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

El proper dilluns, 14 de setembre, la Biblioteca amplia el seu horari, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19:30 h.

La Biblioteca adapta el seu horari per tal de poder garantir la protecció i salut pública, tot establint mesures higièniques, de neteja i ventilació ,diària de l’espai.

Seguint les mesures de seguretat, per accedir a la Biblioteca, els usuaris hauran de portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, així com mantenir les mesures de distanciament i de seguretat exigides en tots els espais públics.

Sempre que es compleixin les mesures de protecció establertes, els usuaris podran accedir a la sala de lectura de la Biblioteca i podran consultar i/o endur-se documents en préstec. Els documents s’hauran de demanar al personal de la Biblioteca donat que no es pot accedir lliurement al fons. També disposaran d’ordinadors amb connexió a internet, servei de reprografia, servei de wifi i del servei de préstec interbibliotecari.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a la Biblioteca a través del correu electrònic biblioteca@cunit.cat o trucant al telèfon 977 67 48 84.

Galeria d'imatges