• Va comptar amb les actuacions estel·lars de Sharif, Lágrimas de Sangre i Fyahbwoy

Més de 600 persones van gaudir el passat dissabte 18 d’agost de la segona edició del Sam Sam Festival a Cunit. El festival va ser organitzat per la regidoria de joventut de l’ajuntament de Cunit i l’associació Reacció Cultural sent un esdeveniment 100% solidari i el qual, és un projecte de cooperació internacional col·laborant amb el desenvolupament de l’escola Kalasans que es troba al barri Sam Sam III de Dakar.

El festival va comptar amb els artistes Mabel Flores, Ferran Exceso, Daniel Higiénico i De La Carmela al migdia i amb Sharif, Lágrimas de Sangre i Fyahbwoy a la nit. També i com a novetat es va fer una Festa Holy amb Ricky7 RF i Àlex Montes que va ser gratuïta per a tota la família.

El regidor de Joventut Ivan Faccia està molt satisfet amb la rebuda que ha tingut aquesta segona edició del Sam Sam Festival, ja que “no es tracta només d’un festival per a joves sinó a més, per a joves solidaris”. Faccia també ha indicat que estan valorant la possibilitat que es faci un altre festival a la tardor o a l’hivern amb la música que els joves demanen.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email