Cunit tindrà per primer cop un Trenet Turístic a la població. 

Des de les regidories de Comerç i Consum, i de Turisme i Patrimoni s’ha impulsat, per primer cop al nostre municipi, la posada en marxa d’un trenet turístic a disposició de les famílies  residents i turistes que visitin Cunit.

El trenet, amb locomotora i tres vagons, recorrerà les zones comercials i patrimonials del nostre entorn, amb l’objectiu de que els usuaris puguin gaudir de les nostres zones comercials, d’un Passeig Marítim amb platges fantàstiques i dels nostres elements culturals i patrimonials.

El trenet iniciarà i finalitzarà el recorregut pel municipi en la Plaça de Catalunya (C Sant Antoni). Inici i final de trajecte i s’establiran 8 parades degudament senyalitzades.

1.-Plaça de Catalunya (C Sant Antoni). Inici i final de trajecte.

2.-Avinguda de Barcelona / Carrer Enric Granados

2bis.-Travessera dels Ibers / Jaciment Ibèric (extensió circuit llarg)

3.-Avinguda de Barcelona / Carrer de l’Ebre

4.-Avinguda de Barcelona / Avinguda de Can Toni

5.-Avinguda Mediterrani / Passeig Marítim

6.-Passeig Marítim / Carrer Les Sorres

7.-Avinguda Tarragona / Francesc Macià. Cantonada Oficina de Turisme

L’itinerari restarà configurat per 7 recorreguts “curts” i un de “llarg” al dia, en horari de 18:00h a 22:30h durant el mes de juliol i de 11:00h a 14:00h i de 18:00h a 22:30h al llarg del mes d’agost. Un cop al dia, de 19:00h a 20:30h el trenet farà una extensió (circuit llarg) per visitar els elements patrimonials de Cunit, com ara, les Masies de Cunit i el Jaciment Ibèric. Cadascú dels circuits tindrà una durada aproximada d’una hora, excepte el circuit llarg que serà d’una hora i 30 minuts.

Els preus són els següents:

Pels infants fins a 3 anys el servei és gratuït.

Pels nens de 4 a 10 anys i persones de més de 65 anys el tiquet té un cost de 2€.

Per la resta d’edats el preu és de 3€.

Tota la informació sobre horaris, circuits i zones de visita restarà a disposició de les persones interessades a l’Oficina de Turisme i a les dependències de l’Ajuntament de Cunit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email