• La Taula rodona tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a la Sala Casal Municipal de Cunit i reunirà a quatre joves que són referents en els seus àmbits i que destaquen també pel compromís i l’activisme social.
  • L’acte s’emmarca dins d’un procés de participació i dinamització comunitària que l’Ajuntament de Cunit posa en marxa amb col·laboració de l’Associació Azahara.

“Joves que inspiren, emprenedoria i diversitat”. Aquest és el títol d’una taula rodona que tindrà lloc el proper 15 de febrer a la Sala Casal Municipal de Cunit i que estarà protagonitzada per Miss Raisa, cantant de rap, Zenib Laari, campiona mundial de Kenpo Karate i mestre, Mohamed El Khayari, campió de Catalunya de Free Style i Darcel Yoya, emprenedor social. Quatre referents que tot i la seva joventut destaquen en diferents àmbits i treballen dia a dia per una millor convivència de forma activa emprenent projectes socials i d’activisme.

L’acte l’organitzen l’Ajuntament de Cunit i l’Associació Cultural per a la cooperació al desenvolupament Azahara, una entitat amb experiència en dinamitzar processos de participació comunitària i innovació social. La taula té com a objectiu promoure l’emprenedoria social i la cohesió a través de l’exemple de trajectòries sòlides i compromeses.

Aquesta iniciativa és la primera de tot un seguit d’accions que el consistori ha organitzat per tal de promoure la participació juvenil sota el nom “Joves que inspiren”. Després d’aquesta xerrada, entre tots els i les joves participants es promourà la creació d’un grup motor per a la dinamització comunitària amb un acompanyament tècnic per al desenvolupament de nous projectes que innovin en la gestió de la diversitat i la convivència.

Totes les persones interessades en assistir a l’esdeveniment han de reservar la seva entrada de forma gratuïta al web www.azahara.org. Les places són limitades.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email