Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Per tercer any consecutiu, el CFA Dolors Paul, l’Institut Ernest Lluch i Martín i la Biblioteca Municipal Marta Mata, organitzen una campanya de donació de sang i medul·la òssia, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits. La jornada serà el dia 11 d’abril, i es farà es dos torns: de 10 a 14 hores i de 16 a 20 h. No cal reserva prèvia.

El cartell d’aquesta edició porta l’eslògan “Deu minuts, 1 vida”, que ha estat ideat per l’alumnat de Gradudat de Secundària del CFA Dolors Paul. La imatge del cartell, ha estat a proposta d’estudiants de l’IES Ernest Lluch.

L’activitat es realitzarà al Complex Cultural (c. de la Creueta, s/n, de Cunit), on un equip de professionals del Banc de Sang i Teixits atendrà les persones donants i informarà adequadament per resoldre els dubtes que puguin tenir. Per donar sang, només cal tenir un bon estat de salut, tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 kg. Trobareu més informació sobre com funciona una donació al web del Banc de Sang i Teixits.

Una de cada cinc persones necessitarà sang o derivats de la sang al llarg de la vida. A Catalunya, cada dia calen unes mil donacions per fer front a les necessitats d’aquests pacients ingressats en clíniques i hospitals. Us animem a participar en aquest acte tan solidari!

Galeria d'imatges