Ja estan obertes les inscripcions en línia per participar a la XXIII Sant Silvestre de Cunit. La Sant Silvestre de Cunit consta de dues proves: la cursa de 5 km, que es podrà realitzar en la modalitat de marxa nòrdica, i la Menuda Sant Silvestre, pensada per als més petits.

L’edat mínima per participar en la Sant Silvestre dels 5qm és de 14 anys i és de 2 anys per a la Menuda Sant Silvestre. Els menors d’edat que participin en la cursa de 5 km necessitaran l’autorització expressa del pare/mare o tutor/a.

Les inscripcions estaran obertes des del 21 de novembre fins al dissabte 23 de desembre, tothom que vulgui participar tindrà fins a les 22:00 h a través de la plataforma en línia.

Les inscripcions presencials es podran fer a partir del divendres 24 de novembre al Complex Esportiu Municipal Els Joncs i finalitzaran 23 de desembre a les 20:00 h o fins a esgotar les places existents.

El preu de la inscripció és de 2 € en la cursa de 5 km, sent la Menuda Sant Silvestre gratuïta per tots els infants. Recordem que aquest donatiu es complementa a la finalitat solidària de la cursa.

Aquest any la cursa anirà destinada a la recollida d’aliments bàsics i productes d’higiene personal. Quan es vagi a recollir el dorsal s’haurà de donar alguns dels següents productes:

Aliments: llet, farina, arròs, conserves…
Productes d’higiene personal adults: Sabó, xampú, colònia, pasta dents, etc.
Productes d’higiene nadons: bolquers, tovalloletes, sabó, xampú, etc.

La recollida de dorsals es realitzarà al Complex Esportiu Municipal Els Joncs, els següents dies:

27 de desembre de 16:00 h a 20:00 h
28, 29 i 30 de desembre de 10:00 h a 20:00 h

Us esperem!!

Per a més informació podeu accedir a la pàgina web: www.santsilvestrecunit.com

Enllaç de la pàgina d’inscripció

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email