El IV Festival de l’Humor comença a escalfar motors i com en els últims tres darrers anys aquest estiu també gaudirem del nostre Festival, ja consolidat al municipi.

Properament, es farà pública la programació que enguany s’allarga a quatre dies i tindrà lloc del 10 al 13 d’agost. Totes les actuaciones seran gratuïtes i tindran lloc a la Plaça del Casal Municipal. Gaudirem d’un pregoner molt especial, un concurs de monòlegs, teatre i moltes sorpreses més.

Desde  de la Regidoria de Joventut és molt important  potenciar la corresponsabilitat amb els mateixos joves alhora de dissenyar les activitats, fomentant així la participació. La voluntat és obrir camins de diàleg amb els joves, fomentant i creant una xarxa jove de participació i dinamitzar el servei de joventut augmentant la participació dels joves en el disseny de la dinamització dels projectes i les activitats de Joventut.

El Festival de l’ Humor de Cunit és un exemple de participació dels joves en el disseny de les activitats dins la Regidoria de Joventut.

Us hi esperem!

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email