Ja estan obertes les inscripcions per a participar de la XX Sant Silvestre de Cunit. Una cursa que tradicionalment aplega a nombroses famílies per a fer aquesta prova en el darrer dia de l’any. Com sempre, la d’aquest 2020 serà solidària, però es realitzarà de forma virtual.

La Sant Silvestre de Cunit d’enguany consta de dues proves: una de 5 km i la menuda de 2,5 km.

Finalment i després de trobar un format de carrera segur amb la situació de pandèmia de COVID-19, la tradicional cursa de la Sant Silvestre Cunit es proposa en format virtual fent així una aposta per l’ESPORT SEGUR CONTRA LA COVID, amb l’objectiu de no perdre una cursa molt tradicional i arrelada en el municipi de Cunit que enguany presenta la seva XX edició i també apostant per l’esport segur. La cursa es realitzarà de manera diferent enguany per a complir amb la normativa vigent de seguretat.

El format que es presenta és una cursa que pot participar tothom. El sistema és molt senzill, des del dia 21 de desembre a les 9.00 h fins al 5 de gener a les 21.00 h, els/les corredors/es podran fer una cursa de 5 km pel recorregut marcat que trobaran en inscriure’s a l’esdeveniment, posteriorment hauran de pujar-la a l’APP Rockthesport virtual des del seu telèfon mòbil.

Per als petits/es de casa, s’ha plantejat la Menuda Sant Silvestre, un recorregut de 2,5km on el funcionament és el mateix que el format de 5K.

Sortida: Les dues curses (5 K i Menuda Sant Silvestre), s’inicien al Carrer de les Julivardes a l’alçada de la bifurcació amb el carrer Montblanc.

Arribada Menuda Sant Silvestre: L’arribada de la Menuda Sant Silvestre, es troba al finalitzar el recorregut de la zona arbrada, sortint al mateix carrer de les Julivardes.

Arribada Sant Silvestre 2020: a la Plaça Catalunya on es trobarà la lona d’arribada.

El primer classificat de cada categoria (masculina, femenina, +45 masculina i +45 femenina) obtindrà un premi d’un xec regal de 125€ per a consumir en el comerç local de Cunit.
A més, es podrà una imatge de la cursa en les diverses xarxes socials, etiquetant a l’Ajuntament de Cunit (@ajuntamentdecunit), a SportMadness (@Sportmadness_oficial) i amb el hashtag #compartimelnadal per a participar en el sorteig de 3 xecs regal per a gastar en el comerç de la localitat de Cunit.

El preu d’inscripció de l’esdeveniment és una donació de 2 € destinats a Creu Roja Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email