Arriba a Cunit el I Festival Jove de Curtmetratges de Cunit FILMSCUNIT una proposta ambiciosa nascuda arran de l’èxit del Taller de realització cinematogràfica de Cunit que s’imparteix a través de l’Espai Jove. Yolanda Sánchez, regidora de Joventut, explica que “aquest primer Festival ha nascut del taller de realització cinematogràfica de Cunit, un projecte engrescador que no només ha tingut una acollida excel·lent entre els joves sinó que a més, ha estat un espai de descoberta de talent”.

El festival pretén descobrir i donar-li veu als talents joves de la comarca i la resta de Catalunya. Laureano Clavero, director de cinema i director del festival, comenta “Arran del taller de realització cinematogràfica hem descobert grans talents molt joves. Amb el festival pretenem fer el mateix, però a gran escala sobretot en l’àmbit comarcal.”

El festival compta amb el suport de les productores locals Mirasud Pro i SG Audiovisuals. També participa l’estudi de so Ahura de Salou i pel que fa al jurat té la col·laboració d’Alejandro Matus de l’estudi de so Bluemoon de Barcelona on es realitza la postproducció d’alguns films de Netflix i altres plataformes de renom. També hi col.laboradora Patricia Salbi (de la companyia de teatre La Porta de Fusta). D’altra banda, també tindrà la col·laboració del fotògraf i director de publicitat Carles Lázaro qui també va donar una xerrada molt enriquidora als alumnes d’aquest taller de cinema mostrant el seu treball publicitari i comentant alguns apunts del seu treball en la canviada de nom “Societat de la neu” de J. A. Bayona.

Les inscripcions per a participar en el I Festival Jove de Curtmetratges de Cunit ja estan obertes

L’esdeveniment se celebrarà el 20 de juliol del 2024.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email