El primer Mercat d’intercanvi i 2a mà d’aquest any  tindrà lloc diumenge 7 d’abril al matí, a les esplanades dels equipaments municipals Espai Jove i Casal de la Gent Gran (c. dels horts, 5 i 7, Cunit). Les inscripcions per participar-hi es podran fer entre el 14 al 22 de març.

Aquesta iniciativa, que arriba a la 18a edició, té com a principal finalitat  fomentar un civisme actiu, tot promovent una cultura de la reutilització i reducció dels residus i el consum responsable.

Si volem donar una nova vida als objectes que tenim a casa i que utilitzem poc o gens,  el mercat ens dona l’oportunitat de que puguin ser donats,  intercanviats o venuts entre les persones que  hi participen, com els paradistes i els assistents.

Al mercat s’hi poden dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu, parament de la llar i material de jardineria i compostatge, entre d’altres productes.

Els articles que s’exposin al mercat  han d’estar en bon estat i ser de segona mà. La venda d’estocs està expressament prohibida.

Les persones interessades en muntar una parada podeu consultar les Bases generals per a la participació en el mercat,  omplir la fitxa d’inscripció i la declaració de responsabilitat, i fer la inscripció del 14 al 22 de març a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email