El primer Mercat d’intercanvi i 2a mà d’aquest any  tindrà lloc diumenge 7 d’abril al matí, a les esplanades dels equipaments municipals Espai Jove i Casal de la Gent Gran (c. dels horts, 5 i 7, Cunit). Les inscripcions per participar-hi es podran fer entre el 14 al 22 de març.

Aquesta iniciativa, que arriba a la 18a edició, té com a principal finalitat  fomentar un civisme actiu, tot promovent una cultura de la reutilització i reducció dels residus i el consum responsable.

Si volem donar una nova vida als objectes que tenim a casa i que utilitzem poc o gens,  el mercat ens dona l’oportunitat de que puguin ser donats,  intercanviats o venuts entre les persones que  hi participen, com els paradistes i els assistents.

Al mercat s’hi poden dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu, parament de la llar i material de jardineria i compostatge, entre d’altres productes.

Els articles que s’exposin al mercat  han d’estar en bon estat i ser de segona mà. La venda d’estocs està expressament prohibida.

Les persones interessades en muntar una parada podeu consultar les Bases generals per a la participació en el mercat,  omplir la fitxa d’inscripció i la declaració de responsabilitat, i fer la inscripció del 14 al 22 de març a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email