El passat 20 de març  va començar la formació del Certificat de Professionalitat de Dinamització d’activitats de temps lliure infantil i juvenil (Monitor/a de lleure). Aquesta formació es realitza mitjançant un conveni entre el SOM Cunit amb la Fundació Pere Tarrés. És una formació subvencionada per finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

El CP de Monitor/a de Lleure té una durada total 330h que combina 190h de formació teòrica i 160h de pràctiques, que es realitzaran en diferents centres i espais de lleure.  La formació teòrica s’està fent a les aules homologades ubicades al carrer  Llobregat, 46,  (Edifici de la Biblioteca Municipal).

L’objectiu del curs és preparar a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització.

Aquesta és la 4a edició del CP de Monitor/a de Lleure i en aquesta edició s’han ocupat totes les places disponibles, 20 en total. El màxim permès per aquest tipus d’homologació. Aquestes dades confirmen que aquesta és una formació molt demanda entre els usuaris del municipi i reforça l’objectiu de la regidoria de formació i ocupació de fer una aposta per la formació ocupacional com a mecanisme d’inserció laboral.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email