El pròxim 14 de febrer tindran lloc una nova convocatòria d’Eleccions al Parlament de Catalunya. Uns comicis electorals marcats clarament per la situació sanitària de la pandèmia de la Covid19.

L’Ajuntament de Cunit aporta recursos tals com Equips de protecció, personal per vetllar per la seguretat, personal de l’administració, neteja i higiene dels locals electorals, per tal de garantir els mínims riscos per la salut i que es compleixi amb la garantia d’exercir el dret a vot.

La Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya han publicat tota la informació rellevant d’ aquesta jornada en els webs específics, dels quals l’ajuntament de Cunit es fa ressò i les directrius a seguir durant tot el diumenge.

Es recomanda respectar les franges horàries següents:

Imatge de Informació rellevant sobre la celebració de les Eleccions al Parlament de Catalunya 1

També s’ha publicat altre tipus d’informació important adreçada als membres de les meses electorals com el Manual d’instruccions i les Mesures sanitàries a aplicar.

Opcionalment i de forma voluntària, entre el 9 i el 12 de febrer, els membres titulars de la mesa i els primers suplements poden fer-se una prova diagnòstica de COVID-19. No obstant això, si sou segon suplent i us acrediteu degudament, també podeu fer-vos la prova. Cal demanar hora al CAP Cunit trucant al 977 16 22 36/902 11 14 44.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email