El Ple ordinari ha començat per l’aprovació de les actes de sessions anteriors de Plens Municipals corresponents als mesos de setembre i octubre.

Tot seguit, s’ha aprovat la modificació del Reglament 9.2 d’abastament d’aigua potable de Cunit.

Dins de la Regidoria d’Hisenda s’ha portat a aprovació un expedient de modificació de crèdit del Pressupost Municipal de 2021 per valor de 702.000 euros que es destinaran a l’adquisició de contenidors pel municipi.

També, s’ha donat compte de l’estat d’execusió pressupostari del tercer trimestre de 2021 i del seguiment del Pla d’ajust. En aquest punt, s’ha explicat per part del regidor d’Hisenda que s’ha amortitzat el darrer termini d’aquest Pla tal i com es va anunciar la setmana passada.  

Així com de l’informe de morositat i del Període Mig de Pagament del segon i tercer trimestre de 2021 que es situa de promig en 22,84 dies.

Al Ple també s’ha donat compte de la Memòria d’actuacions i activitats desenvolupades per la Comissió de l’Agenda 2030 durant el període 2020-2021.

MOCIONS

MOCIÓ QUE PRESENTEN EN CONJUNT TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS AMB    MOTIU DEL 25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES.

Votació: aprovada per unanimitat.

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ERC-AM CUNIT PER A LA REVISIÓ DEL POUM, PER INSTAR A L’EQUIP DE GOVERN QUE INICII LA MODIFICACIÓ DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL EN DIFERENTS ÀMBITS, CONSIDERANT NOUS CRITERIS DE SOSTENIBILITAT.

Votació: rebutjada.

PSC en contra       Impulsem Cunit en contra         ERC a favor       Ciutadans en contra        En Comú Podem en contra

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA PER LA LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC, SUPORT AL COMPLIMENT DEL PACTE VERD EUROPEU I MANIFESTAR EL SEU REBUIG A LA            MORATÒRIA DE LA GENERALITAT RESPECTE A LES PLANTES DE VALORITZACIÓ ENERGÈTICA I L’AMPLIACIÓ DE LES MATEIXES.

Votació: aprovada

PSC   a favor        Impulsem Cunit a favor    ERC  en contra     Ciutadans a favor      En Comú Podem a favor

MOCIÓ QUE PRESENTEN ELS GRUPS MUNICIPALS IMPULSEM CUNIT I SOCIALISTA D’ADHESIÓ AL MANIFEST DE MUNICIPIS AFECTATS PEL PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DE PROTECCIONS ACÚSTIQUES      RESULTANT DELS PLANS D’ACCIÓ CONTRA EL SOROLL. FASES I I II.ÀREA NÚM. 3 ZONA EST. BARCELONA I TARRAGONA

Votació: aprovada per unanimitat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email