El Ple de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat els següents acords:

Aprovació definitiva de l’Ordenança Fiscal 3.13 reguladora de la recollida de residus municipals, la qual incorpora com a residus bonificables per portar a la deixalleria l’oli vegetal a més del mineral 2 o més litres, les radiografies i roba o sabates 1kg o més.

El Ple també ha aprovat definitvament l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana.

El respecte a l’entorn, la tolerància i la convivencia són els pilars bàsics d’aquesta nova norma, que contempla mesures alternatives a la imposició de la sanció.
L’ajuntament de Cunit tira endavant, per primer cop, l’aprovació d’una norma municipal que pretén regular les normes de convivència i les relacions cíviques en la utilització tant dels espais com dels béns i serveis de domini públic, garantint en tot cas el dret d’utilització de l’espai públic a totes les persones del municipi.
Memòries de la Biblioteca Marta Mata
Al Ple s’hi ha donat compte de les memòries de gestió de la Biblioteca Marta Mata dels anys 2018 i 2019. En els documents s’explica que en cada any s’han realitzat prop de 250 activitats amb gairebé 6.000 participants cada any.  A més, també hi apareixen les hores del conte, el Club de Lectura, les visites guiades, tallers infantils, exposicions, recitals, audicions, sortides culturals…
La Bliblioteca Marta Mata compta amb gairebé 13.000 usuaris amb carnet, amb una mitjana d’uns 550 nous cada any. El centre, amb 5.000 usuaris de prèstec continua sent un equipament referent tant en el municipi com fora de Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email