La preinscripció per a la Llar d’Infants El Trenet per al curs escolar 2020/2021 es podrà formalitzar de manera telemàtica entre els dies 18 i 27 de maig, ambdós inclosos.

De manera excepcional, per als casos de les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, la presentació de la sol·licitud es podrà fer de manera presencial. Es fixaran els dies 25, 26 i 27 de maig per a la presentació de la sol·licitud de preinscripció de manera presencial a la Llar d’Infants El Trenet. Per fer-ho caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament 977 67 40 80 o mitjançant correu electrònic a educacio@cunit.cat.

Durant el període de presentació de sol·licituds, cal enviar la sol·licitud emplenada i la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça oficial del correu electrònic de la Llar d’Infants El Trenet eltrenet@cunit.cat.

Juntament amb el resguard de la sol·licitud de preinscripció cal presentar, en tots els casos, una còpia de la documentació escanejada o fotografiada següent:

  • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
  • Targeta sanitària de l’infant.

Les persones que a la sol·licitud al·leguin el compliment d’un o més criteris de prioritat han d’enviar al centre per correu electrònic la documentació escanejada o fotografiada que els acredita.

Podeu descarregar-vos el model de sol·licitud de preinscripció del següent enllaç:

Model sol·licitud preinscripció (català)

Modelo solicitud preinscripción  (castellano)

També podeu consultar més informació del tràmit al següent enllaç de la web d’Educació:  http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/infantil-0-3/.

La matrícula es podrà formalitzar via telemàtica o presencial del 17 al 23 de juny.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email