L’ATM informa sobre els títols de transport amb dret a compensació arran de la crisi de la Covid19:

Tenen dret a compensació els títol de transport integrats amb viatges il·limitats i amb caducitat (T-usual, T-jove …) i els títols de transport amb viatges limitats en un període de temps (Tfamiliar …) que no s’han pogut utilitzar totalment pel decret de l’estat d’alarma.
No tenen dret a compensació les targetes amb viatges il·limitats T-16 i T-verda ni els títols de transport amb viatges limitats (T-casual).

Les T-usual, T-Jove i T-Trimestre validades per primer cop abans del 14/03/2020 es compensaran per les validadores del transport, de manera automàtica a la màquina, establint una nova data de caducitat pels dies perduts de cada títol (dies addicionals).

La compensació es podrà fer fins el proper canvi de tarifes, és molt important no validar el títol caducat fins el moment que es vagi a utilitzar.

T-usual i T-Jove validades per primer cop desprès del 14/03/2020: La compensació per una infrautilització d’aquests títols de transport s’haurà de sol·licitar per un formulari web (disponible a partir de l’1 de juliol) i la compensació es realitzarà en dies. S’analitzarà de manera individualitzada cada compensació i es facilitarà a la persona usuària una o vàries targetes T-compensació covid (codi T-esdeveniment) d’1, 5, 10 o 30 dies consecutius, combinació de títols pels dies amb infrautilització.

Els títols T-compensació covid es podran utilitzar fins el 28/02/2021.

T-familiar i gamma T-FN/FM: La compensació es realitzarà via bescanvi de títols en els centres d’atenció presencial dels operadors de transport, però prèviament s’haurà de fer la sol·licitud via formulari web. Sempre que sigui possible es recomana cita prèvia.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email