L’Ajuntament  i Agbar (gestora del subministrament d’aigua) informen que, en els controls analítics de l’aigua que es realitzen periòdicament a la xarxa, s’ha detectat una concentració superior al valor de referència en un dels paràmetres, concretament el clorur de vinil.

Aquest incompliment afecta a l’aigua subministrada als veïns i veïnes de Can Molas, Rectoret, Can Nicolau, Baronia i Can Torrents, on l’aigua de l’aixeta no és apta per a l’ús alimentari (beure o cuinar) de forma continuada. Tanmateix es pot utilitzar per a la higiene personal i altres usos domèstics (rentar roba, estris de cuina, etc).

Agbar ja ha començat els treballs per revertir aquesta situació i ens els pròxims dies es duran a terme diverses actuacions que poden comportar interrupcions del subministrament. Per minimitzar les molèsties i mentre durin aquestes actuacions, s’habilitarà un punt de distribució d’aigua potable per tal que les persones afectades puguin disposar d’aigua fins que finalitzin les diferents maniobres.

L’ajuntament convocarà una trobada amb ciutadania afectada per donar tota informació de la problemàtica.

Lamentem les molèsties.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email