• Tindrà lloc el pròxim dissabte dia 26 de gener a l’escola Pompeu Fabra, de 10 a 14 hores

Dissabte 26 de gener, a l’escola Pompeu Fabra s’hi farà la inauguració dels Patis Oberts a Cunit. Durant tot el matí hi haurà tallers, jocs de fusta, activitats de dinamització i actuacions musicals, a més d’una “Fireta d’entitats”, que mostrarà l’oferta cultural, educativa i esportiva que es desenvolupa a Cunit.

El projecte Patis Oberts es realitza des de la regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Cunit i té com a objectiu obrir els patis dels centres educatius, com a espais d’ús públic, a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolars.

Dels tres centres escolars del municipi (Escola Pompeu Fabra, Escola SolCunit i Escola Cossetans), de moment s’obrirà el pati de l’Escola Pompeu Fabra i s’hi aniran sumant, progressivament, els altres centres escolars. Es tindrà en compte la idiosincràsia i  les necessitats de cada barri, dins d’un procés participatiu entre l’alumnat de cada escola.

Els horaris previstos per la jornada d’inauguració de dissabte són:

10:00h Obertura dels espais a les famílies, infants i resta de ciutadania.

De 10:15h a 11:15h – Taller “Els comptes perduts”, a càrrec de Porta de Fusta

D’11 a 13h – Jocs de fusta per tota la família a càrrec de Festa i Fusta.

11:15h – Activitats de Dinamització:

  • Activitats d’exhibició i actuacions de les diferents escoles de dansa, arts marcials, activitats culturals i esportives.
  • Fireta d’entitats: on podreu veure totes les activitats i oferta cultural, educativa i esportiva que es desenvolupa a Cunit, amb mostres de material, “mini tastets”, jocs, etc.

12:30h – Acte oficial d’inauguració: Parlaments de l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, del regidor de Joventut i Esports, Ivan Faccia, de la directora de l’Escola Pompeu Fabra, Beatriz Carrelero, i del director de Serveis Territorials d’Educació, Jean Marc Segarra.

De 13:00h a 13:45h – Actuació grup musical  a càrrec de:

  • Banda dels alumnes de l’Escola Pompeu Fabra.
  • Actuació E.M. Contrapunt

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email