• Tindrà lloc el pròxim dissabte dia 26 de gener a l’escola Pompeu Fabra, de 10 a 14 hores

Dissabte 26 de gener, a l’escola Pompeu Fabra s’hi farà la inauguració dels Patis Oberts a Cunit. Durant tot el matí hi haurà tallers, jocs de fusta, activitats de dinamització i actuacions musicals, a més d’una “Fireta d’entitats”, que mostrarà l’oferta cultural, educativa i esportiva que es desenvolupa a Cunit.

El projecte Patis Oberts es realitza des de la regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Cunit i té com a objectiu obrir els patis dels centres educatius, com a espais d’ús públic, a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolars.

Dels tres centres escolars del municipi (Escola Pompeu Fabra, Escola SolCunit i Escola Cossetans), de moment s’obrirà el pati de l’Escola Pompeu Fabra i s’hi aniran sumant, progressivament, els altres centres escolars. Es tindrà en compte la idiosincràsia i  les necessitats de cada barri, dins d’un procés participatiu entre l’alumnat de cada escola.

Els horaris previstos per la jornada d’inauguració de dissabte són:

10:00h Obertura dels espais a les famílies, infants i resta de ciutadania.

De 10:15h a 11:15h – Taller “Els comptes perduts”, a càrrec de Porta de Fusta

D’11 a 13h – Jocs de fusta per tota la família a càrrec de Festa i Fusta.

11:15h – Activitats de Dinamització:

  • Activitats d’exhibició i actuacions de les diferents escoles de dansa, arts marcials, activitats culturals i esportives.
  • Fireta d’entitats: on podreu veure totes les activitats i oferta cultural, educativa i esportiva que es desenvolupa a Cunit, amb mostres de material, “mini tastets”, jocs, etc.

12:30h – Acte oficial d’inauguració: Parlaments de l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, del regidor de Joventut i Esports, Ivan Faccia, de la directora de l’Escola Pompeu Fabra, Beatriz Carrelero, i del director de Serveis Territorials d’Educació, Jean Marc Segarra.

De 13:00h a 13:45h – Actuació grup musical  a càrrec de:

  • Banda dels alumnes de l’Escola Pompeu Fabra.
  • Actuació E.M. Contrapunt

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email