Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

El proper 10 d’octubre s’inicia una segona edició del Grup de Suport a la Criança, adreçat a mares i pares joves, i prioritàriament a famílies monomarentals, que tenen criatures de 0 a 3 anys.

És una iniciativa de la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Cunit, en col·laboració amb els serveis socials i el centre de salut del municipi. Les persones participants han estat derivades per aquests dos serveis.

El grup està conduit per una psicòloga i el seu objectiu és dotar a les mares i pares de les competències, coneixements i suport emocional per fer front a la difícil tasca de la criança i l’educació dels infants més petits. Es farà un especial incís en la co-responsabilitat en la criança i la educació compartida entre mare i pare, en la conciliació familiar i laboral, en el teixit familiar i social com a eina de suport en la criança, en els aspectes bàsics de la criança i la educació dels infants, així com de la xarxa assistencial de suport (Llevadores, S. Socials, CDIAP, Pediatres, Escoles Bressol, etc.). L’objectiu es donar més eines a les mares joves, i un grup de suport i contenció emocional, per tal d’empoderar-les i donar una major seguretat i eines per a la gestió de les pròpies emocions i les de l’infant.

Galeria d'imatges