El proper 10 d’octubre s’inicia una segona edició del Grup de Suport a la Criança, adreçat a mares i pares joves, i prioritàriament a famílies monomarentals, que tenen criatures de 0 a 3 anys.

És una iniciativa de la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Cunit, en col·laboració amb els serveis socials i el centre de salut del municipi. Les persones participants han estat derivades per aquests dos serveis.

El grup està conduit per una psicòloga i el seu objectiu és dotar a les mares i pares de les competències, coneixements i suport emocional per fer front a la difícil tasca de la criança i l’educació dels infants més petits. Es farà un especial incís en la co-responsabilitat en la criança i la educació compartida entre mare i pare, en la conciliació familiar i laboral, en el teixit familiar i social com a eina de suport en la criança, en els aspectes bàsics de la criança i la educació dels infants, així com de la xarxa assistencial de suport (Llevadores, S. Socials, CDIAP, Pediatres, Escoles Bressol, etc.). L’objectiu es donar més eines a les mares joves, i un grup de suport i contenció emocional, per tal d’empoderar-les i donar una major seguretat i eines per a la gestió de les pròpies emocions i les de l’infant.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email