Aviat es començarà a construir una nova pista d’skate a la zona esportiva municipal de Cunit. L’emplaçament serà l’espai tocant a la carretera de Cunit a Clariana, a la part sud-est del complex esportiu, i a prop de la primera àrea d’skate, que ha quedat obsoleta. S’aprofita la nova construcció, també, per ordenar part de la zona esportiva.

El format del nou equipament aposta per un nou concepte anomenat skate plaça i que està triomfant arreu d’Europa. Les seves característiques son la integració urbanística i l’ús de material de pedra natural, que millora l’experiència del patinatge i la qualitat de l’entorn.

Aquest format, per l’aspecte i material, és innovador a Catalunya. A més, l’skate plaça de Cunit està pensat per a què s’hi pugui practicar patinatge de qualsevol nivell, fins i tot, fer-hi formació perquè els més petits puguin acostar-se a la disciplina.

Darrere del projecte hi ha l’expert en disseny d’skateparks i patinador, Pol Martí, així com joves de Cunit i rodalies, que han participat en la fase de disseny, amb reunions participades en les dependències municipals.

La superfície d’intervenció és de 530 m2. Des del moment que es comenci l’execució, que es preveu que sigui de forma immediata, l’equipament estarà llest en tres mesos. El pressupost de licitació ha estat de 95.350 €.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email